12.11.17

Vähän marinoita, enemmän kuvia

Onnea isille (tuo on monikko)! Minusta isät ovat päivänsä ansainneet. Lähimmäisen päivät on sitten erikseen.

Kun lapsi elää sen asian kanssa että isää ei jostain syystä ole, ei se yksi juttu, kenelle kortti koulussa tai päiväkodissa tehdään, ole niin suuri asia, että isänpäivän merkitys pitäisi muuttaa. Jos opettaja/lastenhoitaja on normaalijärjellä varustettu ihminen, asia sujuu siinä luonnostaan.

Tässä juuri jouduin näkemään, kuinka ärtynyt kiinteistöhuoltoihminen vetäisi isänpäivälipun salkoon ja se jäi narun ja tangon väliin.


Hiukan valoa on ollut tässä kuussa. Omasta ikkunastani näen kauniita päivän valkenemisia vapaapäivinä.


Kissa täytti kymmenen ja kävimme terveystarkastuksessa tai oikeammin lääkärissä, kun oli vatsavaivaa ja suolistotulehdus löytyi. Muutoin terve kissa, mutta painoa on pudotettava 1,2 kg. Kas siinä pulma, kun on niin kovalla ruokahalulla varustettu otus. Minun on vain kestettävä se kerjääminen verhojen repimistä katsellessa.Työpaikalla jolkottelee ketturepolainen. Sain vähän kaukaisen ja epäselvän kuvan, mutta tilaisuuksia varmaan tulee lisää.


Hullua, kuinka jo marraskuussa tule kesänikävä. Siihen lääkkeeksi tämä kuuma kesäkuva : )

8 kommenttia:

 1. Isän menetys on aina kova paikka♥ Voi tuota diettiläistä, toivottavasti suolistotulehdus helpottaa pian..suloinen kyllä on! Kyllä tuota kesää ja aurinkoa/lämpöä tosiaan äkkiä ikävä tulee:) Leppoisaa päivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpotti jo. Ja nyt me laihdutamme!

   Poista
 2. Meidän pojilla on isä...elossa, mutta koskaan ei ole ollut mikään isä isolla kirjaimella. Ei ole muistoja mukavasta tekemisestä isän kanssa....:(
  Nuorin olikin sanonut, että kun hän saa lapsen, hän ainakin tietää millainen isä ei halua olla.♥ Onneksi on iso-isä (miehen) ollut aina poikien elämässä vahvasti mukana.

  Komea ketttukuva ja teillä ON lunta. Täällä vesisade on vieyt senkin vähän mitä oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi tuli ja meni ja nyt tulee taas. Toivotaan sinnekin :)

   Poista
 3. Itsellä ei ole muistikuvaa lapsuudessa isästäni, vasta teini-ikäisenä hänet tapasin ja jäi kuitenkin melko vieraaksi. Isäpuoli oli lapsuudessani 7 vuotta, sitten hän kuoli. Omien lasten isänkin kanssa tuli ero.
  Meidän Hipsu-kisu varmaan tarvitsisi myös diettiä, kun tyttäret sanovat, että Hipsu on lihava...syynä hyvä ruokahalu ja taitava ruuan kerjääminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat osaa sen kerjäämisen taidon. Ovat melko vaativia, kun ruokaa haluavat. Revitään verhoja, nau'utaan ja pompitaan vaikka päällä : D

   Poista
 4. Ärtynyt olisin minäkin jos kesken kakunsyönnin pitäis lähteä kiskomaan lippua salkoon =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vähän selitti tilannetta :D

   Poista

Luetuimmat : )