20.3.18

Leikkiä uudella kameralla

Kuljin komeasti uusi kamera kaulassa ostoksilla. Viitasaarella oli huomioitu Minna Canthin ja tasa-arvon päivä hienosti. Joka puolella oli Suomen lippuja. Siis ihan joka puolella. Ne oli todella kauniita luonnossa. Kuvaan ei saa sitä tunnelmaa.Kaupunkihan Viitasaari on, mutta kyllä täällä on samanlainen kirkonkylämeininki kuin Joutsassa, josta olen kotoisin. Samanlainen ikäväestö näkyy kaupoissa pyöriessä ja ihania pikku kauppoja siellä täällä, kaikki tarpeellinen saatavissa, turhuudet karsiutuvat kysynnän puutteessa.

Hiihdin urheasti ja yrittelin pudotella katoilta lunta. Tänään lämmitän saunan. Mutta ne kuvaleikit. Tuossa voin käydä suihkussa saunan jälkeen ;)


"Kala kuivalla maalla"


"Viimeinen pisara" (Vaatii tarkkaa katsomista.)Siinä on minun latuni. Västäräkki- ja lokkikiveä kaartaen kelkkaraiteelle. Sauva kopsahtaa lumen läpi jäähän eli vaikka lunta on paljon, se on tullut nopeasti viime aikoina ja on sellaista höttöistä.

Kyllä niin nousi respectit Iivoa ja muita hiihtäjiä kohtaan. Se ei ole heikkokuntoisten hommaa. Noh, ehkä kunnon ladulla minäkin sujuttelisin jouhevammin, mutta eiköhän tämä 15 vuoden jälkeen riitä näin :)


Työasiat ei ole käyneet mielessäkään, mutta jotain mielenpohjalta varmaan purkautuu, kun näin unta, että kävelin Helsingissä, kaduilla oli paljon ihmisiä ja susi yritti purra minua, vain minua eikä kukaan tehnyt mitään. Kaikki vaan ottivat kuvia ja se susi bongasi aina minut sieltä ihmisjoukosta, vaikka kuinka yritin piiloutua. Sus siunakkoon, sanoisi mummoni.


10 kommenttia:

 1. Jo oli painajainen...sus sinakkoon sanoisi minunkin mammamni..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unet on ihmeellisen hassuja joskus.

   Poista
 2. Päätään saa varoa räystään alla, teräviä ja kovia puikkoja.
  Kaunista jäkälää...vaiko jotain sientä.

  Pelottava uni, onneksi oli unta.
  Tulee välillä mietittyä että mistähän hassut unet tullene.

  Onnea ja mukavaa kuvaamista uudella kameralla.
  Hyviä kuvia tulee uudella kameralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, en tosissani mene räystään alle enkä uskalla kiivetä katolle lumia pudottamaan, mutta reunoilta yritän vähän töniä.

   Poista
 3. Ihania kuvia❤ Hiihtäminen on kyllä mukavaa puuhaa jos on hyvä keli ja ladut:) Joskus sitä näkee kyllä niin outoja uni..onneksi ne tosiaan on vain unia! Mukavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mukavaa viikkoa sinullekin : )

   Poista
 4. Hih olipa kummallinen uni. Onneksi oli vain unta.
  Hienoja kuvia otit uudella kameralla. Mukavaa jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kova näkemään unia. Ne on ihan mielenkiintoisia. Kiitos samoin sinulle :)

   Poista
 5. Olikohan se enne-uni, sillä jostain alitajunnastahan unet kumpuaa. Tai jospa se susi tuli vain kertomaan, että joku lihas on kipeänä hiihtolenkin jälkeen ;) Susihan on luonnossa arka eläin, ei se uskaltaisi tulla Helsingissäkään sinua puremaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän ne "sudet" tunnet :D.
   Öisin kolottaa joka paikasta hiihti tai ei.

   Poista

Luetuimmat : )