6.11.11

Kattihaaste "Syksy"

Muksu sai uuden sähkökäyttöisen lämpöpedin ja mikä sen paremmin sopisi syysiltoihin - ja siis noin 20 tuntia vuorokaudessa, minkä syömiseltä ehtii nukkumaan.
Karvoja vähän tahallanikin pörröttelin kuvaan : )

Kynttilät ei ole meidän juttu. Eilen sytytin ruokapöytään, kun oli vähän juhlavampi tilanne. Yhtäkkiä Muksu hyppäsi suoraan kynttilöihin. Koko perhe pomppasi kiljuen kissan perään, joka varmasti pelkäsi ihmisiä enemmän kuin kärähtäneitä karvoja. Kipinöitä lenteli, kun seurakunta juoksi hätääntyneen kissan perässä : )
Lopputuloksena jalan yläosassa mustuneita karvoja ja hirveä haju.

5 kommenttia:

 1. Komea katti täältäkin löytyy! :) Maxi kiittää kehuista, hän tuntee kyllä itsekin kauneutensa ja hoitaa sitä kovin. Hän pitää itsensä putipuhtaana aina, föönaa turkkinsa ja leikkaa kyntensä. :D Hassu ja ihana tyttö. Kynttilöitä aina itekin pelkään, siksi yritän polttaa mahdollisimman ylhäällä. Pöydällä en uskalla ollenkaan polttaa. Kumma miten ne kiinnostaa kissoja! Takassa palava tulikin on suuri ihmetyksen aihe meillä. Sinnekin on koitettu kuikkia. :(

  VastaaPoista
 2. Mikä ylellisyys! Lämpöpeti! Makoilu näkyy maistuvan ihanasti. Amanda ymmärtää kynttilöiden tarkoituksen, niiden valosta nautitaan.

  VastaaPoista
 3. Niin suloisesti makailee lämpöpenkillä.
  Ihanan näköinen.
  Olipa onni ettei kaikki karvat palaneet.

  VastaaPoista
 4. Voi hurja. Onneksi kynttilöiden kanssa ei käynyt pahemmin! (Ne ovat vaarallisia)

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs Muksu on kaunis kissa. Onneksi nuo kauniit karvat eivät tuon enempää kärähtäneet.

  VastaaPoista

Luetuimmat : )