2.6.12

Kissojen ja koirien kanssa

Ette kai luulleet, että olen unohtanut rakkaimmat (anteeksi lapset) perheenjäseneni : ). Ehei, silläkin uhalla, että muutama haaste jää vastaamatta, laitan paljonpuhuvia, teknisesti ei niin laadukkaita kuvia elämäni ilopillereistä.

Otto joutui kissahäkkiin suureksi harmikseen ja hämmästyksekseen.


Tämä kuva kertoo kaiken kissojemme ja usein meillä vierailevan Oton suhteesta: Muksu (huom. ylhäällä) on etäisen varovainen läähättävää otusta kohtaan; pientä lämpenemistä on havaittavissa. Cilla keimailee ja kiemurtelee - yleensä tuolilla - Oton edessä ja nuolee naaman ryppyjä ja räppäisee tassulla, jos Otto liikaa innostuu.


Synttäriherkkuja tyttäreltä. Cilla: "Mee pois kuokkavieras! Nyt on MUN synttärit ja toikin herkkupala kuului mulle, Tuossa iässä kannattaisi jo tarkkailla painoa!"


Missä ne LAHJAT viipyy? Siis lahjat. Tämmöset, jotka avataan ja sit mä yllätyn kauheasti, kun siellä on jotain näin ihanaa niinku nyt tässä on - jotain aivan ihanaa.


Muksu miettii: olipa hankalasti sanottu. painontarkkailua. Mä tarkkailen mieluummin pöydältä mahdollisesti tippuvia herkkupaloja. Sitä paitsi naapurin Mölli tykkää enemmän tällaisista kuin mä.


Täs mä näyttäydyn sille.


Moi! Huomaaks miten innostunu mä oon? Saan hännän niskaan, jos haluut.


18 kommenttia:

 1. Voi, eläimet on niin ihania!Otto-koirasta tuli mieleen oma Otto-poikani, pitkäaikaisin kissani joka jouduttiin lopettamaan puolitoista vuotta sitten.Onneksi meilläkin on nyt kuitenkin Busse, Elmo, Hipsu ja Rasmus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen usein miettinyt, onko eläimillä mitään aavistusta vanhenemisesta ja elämän kestosta. Miksi esim. elefantit menevät piiloon kuolemaan. Nautitaan muistoista ja olemassaolevista : )

   Poista
 2. Ooh! Sinullakin on kotona koukkuhäntä! Ihanat, ihanat eläinlapset sinulla♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania. Pois en antais tai siis en anna, koska ovat tytön kissoja ja aikoo viedä ne mennessään. En päästä tyttöäkään muuttamaan : D

   Poista
 3. Voi tuota Muksun häntää, ihana! Suloisia eläin'lapsia'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norjalaisten kissojen häntä on melkoinen liehuke : )

   Poista
 4. Noin se on meilläkin, koira armollisesti hyväksytään porukkaan, mutta ei liikaa tuttavallisuuksia, kiitos :) Koiran tehtäviin kuuluu myös ulkoa saapuvien kissojen pyllyn peseminen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin olet koiran opettanut, ha haa : D. Tai siis kissat ovat opettaneet : )

   Poista
 5. Nämä teidän kissat on niin mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kissat ovat, mutta kiitos : )

   Poista
 6. Kilokaupalla silityksiä ja rapsutuksia sekä Cillalle että Muksulle ja Otolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroin, että rapsutukset ovat sinulta. Kiittelivät ja sanoivat, että huomaa, että rapsutukset tulevat ihmiseltä, joka rakastaa kissoja. Ottoa en oikein kauheasti rapsuttele, saan siitä hengenahdistusta.

   Poista
 7. Kauniita kissoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat kiittävät ja ovat ylpeitä : )

   Poista
 8. Perheenjäsentesi touhuilut ovat hellyttävää katsottavaa. Joskus ihan tuntuu, että osaa lukea niiden ajatukset niin paljon ne kertovat ilmeillään ja hännällään. Mukavaa kesäelämää teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin Cillan mustasukkaiset ajatukset on helppo lukea : ) Ja kiitos, samoin sinulle!

   Poista
 9. Niin, rakkaita ne ovat. Niin meilläkin edelleen vaikka pikkuihminen vie lähes kaiken ajan....Mut mä uskon että nuo meidän kisut ymmärtää sen :)Ihanaa että teillä ollaan kuitenkin noin sopuisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että lapsenne oppii olemaan eläinten kanssa heti alusta alkaen. Hän sitten hoitelee kisuja vähän isompana : )

   Poista

Luetuimmat : )