23.7.18

Lyhytkin loma voi sisältää paljon - ja yllätyksiä

Kun sitä yrittää tehdä kaiken kahdessa viikossa, joutuu sairaalan ensiapuun. Kuukausia oireillut yöllinen jalkakipu äityi iskiashermon romahtamiseksi. Selästä se ei johdu, joten vielä pitää tutkia, mikä sen aiheuttaa. Mikäs tässä on kipulääkkeitä popsiessa oikein lääkärin luvalla. Yritän liikkua, koska istuminen on lähes pahinta.

Siskon ja hänen lastensa sekä Milli-kissan luona oli ihanaa. Kerran se karkasi ja "juostiin" siskon kanssa kissan ympärillä ja pienellä jekulla sain sitten napattua murisevan kissan. Milli on Maine Coon ja sillä on ihanat tummat tassut.


Tämän ihanampaa tapettia en ole missään nähnyt. Sitä oli levollista katsella ennen nukahtamista. Sisko on itse tapetoinut.


Tässä Milli kävi haistelemassa autoani ja maanteiden huumaavia tuoksuja.


Oli haikeaa lähteä siskolta. Hän asuu Imatralla, ihanalla rinnetontilla ja sauna on järven rannalla (olisi tilaa myös ponille, haha :D kuten Pokka pitää -Hyasinth sanoo :D)

Köntystin mökin kautta Ouluun. Mökillä oli tyttö ja hänen miehensä tavaroita kantamassa ja otin kissan mukaan. Vielä viimeisenä aamuna kissa kulki tutut polut kanssani ja katseli järvelle.


Kissan kotimatka olikin silkkaa moukumista. Tiesi, että mökiltä tuli lähtö. Kotipostissa odotti ihana taulu, jonka ostin Suden silmukoiden Kaisulta. Se on vieläkin kauniimpi luonnossa kuin kuvissa.


Samalla löysin ihanan uuden postimerkkisarjan "jokamiehenoikeudet".


Sinne jäi koskelo pikkuisiaan kasvattelemaan. Kuva on ikkunan takaa että eivät häiriinny.


Kiva mennä töihin, mutta yritän saada itseni istumiskuntoon ensin. Tässä kesässä ei ollut valittamista. Ehdin tehdä kaikki suunnitellut työt ennen kuin tuli äkkipysäys.

Tässä vielä pojan tekemä "tanssilava" (siinä on palju toisessa päässä).


Päivitykseni on hiukan poukkoileva, mutta se sallittaneen. Mökki on minun osaltani kunnostettu. Puu-, kivi- ja rakennushommat on nyt seuraavan sukupolven heiniä.

Haikeudelta ei voi välttyä loman loppuessa, mutta totta puhuen viileämpi elokuu saakin jo tulla : )





14 kommenttia:

  1. Paljon olet lomaasi saanut mahtumaan.
    Milli-kissa ajatteli lähteä vähän maailmaa katsastamaan ja te mokomat otitte hänet kiinni...pistäähän se murisemaan..:)
    Onko siskolla mersukin..:D

    VastaaPoista
  2. Paranemista! Iskiaskipu on ikävää!

    VastaaPoista
  3. Selkäsi yritti vain muistuttaa sinulle, että loma on lepäilyä ja nautiskelua varten , ei raatamista varten ;) Toivottavasti se nyt kuitenkin leppyy kun lomakin loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivulle löytyi syy eikä se ole mukava syy eikä johdu ollenkaan selästä.

      Poista
  4. Minullakin viime keväänä iskias ärtyi Dubrovnikin loman jälkeen. Siellä tuli rampattua portaita ylös ja alas. Istuminen oli ihan myrkkyä, mutta siitä sainkin kipinän kävelemiseen ja yli vuoden ajan olen tehnyt kävelylenkin melkein päivittäin säässä kuin säässä. Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätin aloittaa uudelleen kävelyn. Olen aina ollut kova kävelijä, mutta viime vuosina jäänyt vähemmälle.

      Poista
  5. Your cats are so cute! They are certainly well behaved! I wish that I can put my cat on a leash.Thanks for the share. Hope you have a wonderful weekend. Keep up the posts.
    World of Animals

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti kipu on hellittänyt, nyt tuli huoli sinusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töihin lähdössä tässä. Jatkotutkimuksia tapahtuu. Älä suotta mieti tätä asiaa : )

      Poista
  7. Komea rantaterassi. Minunkin poikani rakensi joku vuosi sitten pienen laiturini tilalle "tanssilavan". Pidin aluksi sitä liian suurena, mutta mukava siinä on kesäpäivinä aikaa viettää.
    Kisu katselee niin kaipaavasti järvelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset terassit suorastaan kutsuvat oleilemaan. Kissa tykkää tyynestä järvestä ja kerran jopa joi siitä.

      Poista

Luetuimmat : )