23.7.12

Aivot saivat hengen ruokaa

Lepo ja virikkeet tasapainossa = harvinaista, lyhytaikaista herkkua. Sattumukset jatkuivat: löysin itseni seisomasta tuulisella katolla keskellä yötä yöpaidassa, rynkyttämässä ukonilmalla mökin ovea - ulkopuolella, puuvajassa ampiaispesä päässä. Ensimmäiseenkin tapaukseen löytyy järkevä selitys, mutta järkevyys on tylsää.

Savua ilman tulta.


Hei älä mee! Tuttuja vieraita ja mansikkadippausta. Grillissä suklaat sulaksi ja sitten vain dippailemaan.


Töitä tehtiin enemmän kuin luvallista, mutta kuka niitä muistelee. Rohkeimmat uivat ja leikkivät kepin kanssa.


Viisaimmat lepäsivät.


Paluu on aina edessä. Hei "äiti", minulla oli sinua ikävä.


Muksu asettautui sohvan viereen "äitiä" katselemaan.


Kukkia oli pulpahdellut/pulpahtelemassa pihalle.Paluumatkalla tien vieressä oli kuollut lintu. Sen siipi oli jäänyt pystyyn ja tuuli heilutti sitä edestakaisin. Se vilkutti meille. Hei, tuolla on sydän, joku uskaltautuu naimisiin. Kuten kaikki, halusin lukea, onko siinä Maija ja Matti vai kenties Maija ja Mirja. Ei, siinä luki "Myö". Tiesin, että tuo avioliitto kestää ja hymyni levisi korvasta korvaan.

                                                                                          (mansikkakuva pojan ottama ja 1. koirakuva,
                                                                                                                         2. koirakuva miniän tai minun; otimme molemmat)

16 kommenttia:

 1. Huomaan lomasi mainion onnistuneeksi. Ja kotiintulo on ihanaa, kun "äitiä" on rakkaudella odotettu. Hyvää tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oliko niin onnistunut, kun töissä on väsyttänyt niin kamalasti : ) Haluan vain katsoa elämää positiivisesti. Kiitos, hyvää kesän jatkoa sinullekin : )

   Poista
 2. Kivasti kerrottu ja myös hienot kuvat.Huumoria mukana ja se tarttuu.KIITOS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten totta, että ilo ja ystävällisyys leviää. Olen joskus vastannut vihaan ystävällisyydellä ja se on tosi tehokasta.

   Poista
 3. Ihan hykerryttävän ihana postaus - ja mitä huippuhienoja kuvia! Onko söpösempää koirulia kuin tuo, jonka takki on pari numeroa liian väljä ja joka pötköttelee levollisena kieli lerpallaan.
  Kaikenkaikkiaan sinulla on ollut elämyksiä antava loma! Ja kotona odottajat näyttävät, että olet tervetullut takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, etten jaksa ottaa kissoja mökille. En jaksa seisoa niitten kanssa valjaissa mustikkamättäässä puoli tuntia : ) (siis kissa on valjaissa)

   Poista
 4. Sinullahan on ollut paljon pieniä seikkailuja =) Onpahan mitä talvella muistella :)
  Nuo koirarumilukset ovat kyllä niin ihanan näköisiä, että voisin vaihtaa kaikki 5 kissaani edes toiseen niistä =D, tai ehkä en sittenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäljellä on yksi koira (se toinen annettiin maalaismaisemaan, joka sopii paremmin koiran energialle). Tykkään Otosta pieninä annoksina, mutta en vaihtaisi myöskään kahta kissaani pojan perheen koiraan. Siitäkin syystä, että saan pientä hengen ahdistusta, jos halailen sitä. Otan kuitenkin kaiken ilon irti, kun näen sitä : )

   Poista
 5. Upeita kuvia ja kivaa kerrontaa!
  Itse olin tänä aamuna pihalla lukkoon menneen oven takana, sisällä teini nukkui sikeästi,ei herännyt ikkunan koputuksiin, ovikellosta patterit loppu eikä vara-avainta ensin löytynyt...onneksi lopulta löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelin jo murtautumista, kunnes ovi aukesi, kun oikein vihaisesti tempaisin. Siinä lukossa on jotain pientä ongelmaa (tai suurta silloin, kun ei aukea ollenkaan : )

   Poista
 6. Vau, mitä kuvia ja tunnelmia! =D Se on kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää muistuttaa itselleen kesästä, ettei taas kohta huomaa, että oho, minne se katosi?

   Poista
 7. Mielenkiintoista tarinointia ja upeita kuvia. Kissojen ilmeet ovat paljon puhuvia "äidin" palattua kotiin. Tuo hauva on tosi nasta. Menetettyä oman koirani olen vielä niin herkillä koirakuvia katsoessani.
  Hyvää kesää ja hauskoja sattumuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle. Tosi ikävää, että menetit ystävän. Kävinkin katsomassa blogiasi. Aina en pääse sinne jostain syystä.

   Poista
 8. Tuo uimari kuva on loistava ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otto-koiran ilmeet ovat kuvaukselliset : )

   Poista

Luetuimmat : )