29.12.13

Erikoinen kuva vuodelta 2013


Haastan lukijan esittämään erikoisimman, muokkaamattoman kuvansa vuodelta 2013. Teema on vapaa. Joskus kamera näkee lähes enemmän kuin silmä, kuten tässä kävi.

13 kommenttia:

 1. Jännän näköinen ja tunnelmainen kuva.
  Alempaan kaivoteemaan sanon, että meillä on kaivo, tosin siitä ei saa juomiskelpoista vettä, mutta kukkien ja vihannesten kasteluvettä kyllä, jos ei taivaalta tule tarpeeksi sadevesi tynnyreihin. Juomavesi hanasta tulee kaupungin verkosta ja on hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se hanavesi olla joskus parempaakin kuin kaivovesi. Riippuu vähän siitä, miten kaivo on hoidettu tai mihin tarkoitukseen tehty.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen haaste ja kuva.
  Pitää koettaa katsella, löytäsinkö minäkin jotain erikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahingossahan näitä syntyy. Pitäisi olla aina kamera kainalossa.

   Poista
 3. Jännittävä kuva! Minäkin yritän katsoa, löytyisikö kuvaa, jolla vastaisin haasteeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo tekee ihmeitä kuvauskohteelle.

   Poista
 4. Onpa kauniit värit kuvassa, hieno! Kamerani kyllä näkee paljon sellaista mitä minä en, jotkut löydökset kuvassa jopa askarruttavat mieltä jälkikäteen. Mitään näin erikoista otosta ei kyllä löydy minulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaamisesta on kadonnut kankeus digikameroiden myötä. Toisaalta kuvat olivat ennen tärkeitä ja ainutlaatuisia harvinaisuudessaan. Moni hetki olisi vaipunut unholaan ilman niitä.

   Poista
 5. Jännä kuva, mietin mitä siinä oikein on? öljyvana vai hiiltynyt puunrunko??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkää vettä se on. Aallot löivät rantaan ja lopputulos on tämä.

   Poista
 6. Kivasti pisaroi kuvasi. Veden voima on mahtava.
  Hyvää ja antoisaa vuotta 2014.

  VastaaPoista
 7. Jännittävä kuva. Täytyypä katsella, olisiko sopivaa kuvaa.

  Valoisaa uutta vuotta Mayo!

  VastaaPoista
 8. Pitkän katkon jälkeen lienee viisainta laittaa kommentit pötköön ja vielä niin, että vanhan vuoden kommentit jäävät vanhan vuoden puolelle ja uudet löytyvät sitten kukin kuukauden kohdalta. Ei näitä kestä muuten erkkikään...:)

  Joulutorttumosaiikki on melkoisen valloittava työ, jouluinen ja herkullinen. Oma karvapalleroni on myös aivan sekopäisenä kaikenlaisten narujen ja rapisevien perään. Itseasiakka kaiken sellaisen, jota voi vähääkään heittää, hiipiä perässä tai vain muuten mäiskiä pelkästä mäiskimisen riemusta...:)

  Marraskuun kirjoitus siitä, miten sait opettajasi itkemään esitelmälläsi Beethovenin Kuutamosonaatin sävellystilanteesta vei minut syvälle lapsuuteen, jolloin sävellys usein oli ainoa lohduttaja. Ei toki ainoa, mutta hyvin usein...

  Hassuja eläimiä sinulla talon täydeltä. Ihanan hersyvä postaus "tyypeistä" hääräämässä omiaan.

  Lokakuun postauksistasi jäin pidemmäksi aikaa katselemaan auringonlaskukuvia. Dramaattinen tunnelma vei mukanaan ja totta sekin, että lokakuu on todellakin talven eteinen. Ihmeen paljon valoa olet saanut kuviisi. Kaunista...:)

  VastaaPoista

Luetuimmat : )