10.3.18

Painonhallinnan ihmeellinen maailma

Mietin, miksi eläin ei syö itseään lihavaksi, jos ei ole ihmisen syötettävänä. Mikä on se ero eläimen ja ihmisen välillä: niin hullua kuin se onkin, äly. Ihmisen ei tarvitse kuluttaa energiaa saadakseen ruokaa, ei tarvitse juosta ruokaansa kiinni, ei tarvitse kerätä edes polttopuita vaan napsauttaa hellan päälle,

Olen katsonut joitakin sairaan lihava ja sairaan laiha -ohjelmia enkä voi ymmärtää perheitä, jotka ruokkivat herkuilla sänkyyn nuoren ihmisen, joka ei enää pysty painon vuoksi kävelemään. Minä en arvostele ketään, mietin vain, kun olen ollut liian laiha ja nyt on ylipainoa ja tiedän tarkkaan, että molemmat tilat on vain ja ainoastaan oman toiminnan tulosta. Ei se ole sen vaikeampaa tai juuri niin vaikeaa.

Tästähän voisi kirjoittaa maailman tappiin ja on kirjoitettukin ja rahastettu asialla. 

Nuoruudessa lääkäri sanoi minulle, kun painoin 46 kg, että perunaa, leipää eikä sokeria saa syödä. Toinen lääkäri on sanonut, että hedelmiä ei saa syödä, kun niissä on sokeria. Katin kontit!


(Kuva on tyttären Cillasta ottama. Kyllä Cilla tietää!)

Iski keväthassutus ja ostin keittiöön lapselliset verhot. Ne vaan oli niin ihanat. Haluan syödä hymyssäsuin oli se ruoka sitten mitä tahansa : )Iloista kevättä ja hyvää omaatuntoa teette sitten mitä tahansa. Kohtele itseäsi kuin parasta ystävääsi, kyllä se siitä!

18 kommenttia:

 1. Osaisipa kohdella itseäänkin hyväksyvästi ja ilman huonoa omaatuntoa jokaisesta virheestä... Hyvää kevään alkua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nykynuoriso on paremmalla itsetunnolla varustettu kuin 50-luvun lapset : )

   Poista
 2. Nuo verhothan ovatkin aivan ihanat, niin suloiset! Kiva on hymyssä suin aamupalaa syödä kun saa katsella oravien leikkiä:) Iloista kevättä sinne myös ja Ihanaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustan kodin itselleni, en vieraita varten, mutta luulen, että minun vieraani eivät siitä välitäkään : )

   Poista
 3. Riemuisat ja piristävät verhot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin netistä satojen joukosta.

   Poista
 4. Onpa todella ihanat verhot! Kyllä noiden näkeminen piristää aamukahvia kummasti.
  Hyvää sunnuntaita Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kiitos samoin : )

   Poista
 5. Mistä lie lihominen johtuu, tarvii siinä olla vikaa muussakin kuin korvien välissä. Minäkin olin lapsena sairaalassa muutaman kerran tutkimuksissa kun olin riisitautinen ja aivan liian laiha. Nyt on luonto korjannut tilanteen ja painan pitkästi yli 100 kiloa =) Ei se aina syömisestäkään johdu. Minulle vaihdettiin joulun alla sokeritautilääkkeet ja nyt olen laihtunut jo 7 kiloa vaihtamatta mitenkään syömisiäni. Suklaata menee entiseen malliin ;) Empä silti ota paineita läskeistäni niin kauan kuin kaupasta saa vaatteita jotka päälle mahtuu.
  Aivan ihanat verhot. Kelpaa noita katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkäritkään eivät tunne ihmisen elimistöä tarpeeksi. Siinäpä sitä saa taistella, kun jokin kemiallinen aine vaikuttaa tuntemattomalla tavalla. Hurja painonpudotus sinulla. Hyvä, että lääkkeenvaihto onnistui. Paineet tässä asiassa ei ainakaan auta. Hyvä sinä!

   Poista
 6. Ihanat verhot!
  Kun aloin odottamaan tytärtämme painoin 45 kg....nyt painan 20 kg enemmän..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinuun eivät ole sitten vuodet purreet. Tietämättä pituuttasi kuulostat kuitenkin hoikalta : )

   Poista
 7. Uskon, että tulee hymy huuleen kun katselee noita verhoja. Ihanat.

  VastaaPoista
 8. Ihanat verhot. Semmoisia pitää olla mitkä saa hyvälle tuulelle. <3

  VastaaPoista
 9. Makeet ovat verhosi. Mutta hyvät hyssykät sentään, joko sinä kevättä rupeat noin oottelemaan? Parasta aikaa sataa lunta niin vimmatusti ja just sain kolattua vanhaa alta pois.
  Tuo laihuus - lihavuus-kysymys ei varmaan koskaan ratkea, siis se mikä saa ihannoimaan langanlaihuutta, mikä taas ei välitä valtavistakaan ylikiloista.

  VastaaPoista
 10. Onpa veikeät verhot.
  Kiva niitä on katsella.
  Niin miksi se ruoka on niin hyvää.. no täytyy vain liikkua enemmän jos hyvää haluaa syödä mahan täydeltä.
  Viihtyisää ruokailua

  VastaaPoista

Luetuimmat : )