6.1.23

Kahden vuoden umpeenkuronta

Mitä minä olen kaksi vuotta tehnyt?

Ikuinen auringolaskun tuijottelija. Äitini kirjoitti kirjeessään kuinka aurinko ryömii pitkin metsää ja vuoren harjaa ja katoaa sitten notkelmaan. Äiti olisi nyt 103. Minusta se oli hienosti sanottu.

Rikolliset varastivat pojan rakkaan harrastuksen tuotoksen autohallista ja rikkoivat romutuskuntoon. Kyyneleitä vuodatettiin. Poika oli rakentanut sen tyhjästä. Se oli hieno. Kaikki sitä ihmettelivät eikä suotta. Itse maalasi pinnankin järkyttävän hienoksi. Se oli joillekin liikaa. Ihan huvikseen hajottivat toisen saavutuksen. Löysin itsestäni tunteita, joita en ehkä olisi hillinnyt, jos olisin tavannut varkaat. Heitä ei saatu kiinni. Heidät oli nähty ja kuvattu, mutta poliisi ei saanut kiinni. Ei istu enää mummo huivi hulmuten avoautossa. Sitä ei enää ole. Mummo on.


Mitäs muuta?  Rakastan yksinkertaisia asioita ja yksinkertaista elämää ja ruokaa. Minusta ei tule minkään tietyn kategorian bloggaria. Pieni ihminen olen suuressa "elämässä" edelleen.


Muotoilun helmi.


Viimeinen vilkaisu ennen yöpuuta.Olen tehnyt kymmenittäin palapelejä ja sukkia. Sain lahjaksi mökkikuvasta palapelin ja kissa päätti mennä "mökille".Heinät ja aurinko. Tarvitaanko muuta?


Siinä ne tärkeimmät. Eikös niin 💛

7 kommenttia:

 1. Voi, miten hieno ja persoonallinen auto. Surullista, että se turmeltiin. Yksinkertainen elämä ja ruoka ovat ihan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Mukavaa, että olet samaa mieltä.

   Poista
 2. Mökille mennyt kissa on niin elementissään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa tykkää oikeasti olla mökillä, mutta ehkä se ei tässä ymmärtänyt yhteyttä.

   Poista
 3. Kyllä varmasti tuli pojalle tosi paha mieli. Varkaille kelpaa kaikki mikä irti lähtee ja taatusti noin hieno autokin.
  Muksu haluaa osallistua sinun harrastuksiisi ja palapeli sopii siihen oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulimme, että auto erikoisuudessaan olisi "turvassa", mutta autohallista puomien takaa se varastettiin keskellä kaupunkia.
   Kissa on koko ajan vieressäni. Ikä varmaan tekee sen. Meistä on tullut erottamattomat.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Luetuimmat : )