12.2.23

Lenkkipolun lempipaikat

 Kävelylenkilläni on muutamia kohtia, jotka aina hivelevät silmää. Toinen niistä on tämä silta:

Toinen mutka on erityisesti kesällä kaunis ja kuvat ei tee sille oikeutta:


Sitten on lukemattomia yksityiskohtia, joiden ihailu vie suurimman terän kuntoilulta kun pyllistelen niitä kuvailemassa.


Pitää ajatella hyviä asioita, kun on vähän paha mieli vanhan kissan vuoksi. Se valvotti minua yöt ja kun kävimme lääkärissä ja sai särkylääkkeitä huonoihin niveliin, on nyt aivan hiljaa. Ei tule luo. On vain. Olisiko vielä dopingissa tai olisiko satuttanut niveltään, kun ei osannut varoa, kun särkylääke vei kivun. Aamulla luulin, että on halvaantunut takapäästään ja piti töniä takajalkoja Nousi sitten. Saattaa olla dementiaakin, kun on jo 15. Lääkäri sanoi, että kissakaan ei silloin muista onko edes syönyt.

Kaikki tärkeät asiat oli kuitenkin kunnossa ja niveliä hoidetaan. Eiköhän se tästä.


4 kommenttia:

 1. Oi miten harmillista.Kaikkea hyvää sinne ja toivotaan että kipu hellittää.Kiitos myös kommentistasi. On niin kiva kun täällä blogissakin joku kulkee kun muuten on niin kovin hiljaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Hiljaista on. Ajat ovat muuttuneet. Jospa talven selkä taittuu ja tulee ihana kevät.

   Poista
 2. Houkuttelevan näköistä lenkkipolkusi varrella.
  Voi sinun kisuasi. Kyllä eläimille tulee samanlaisia vaivoja , kuin meille ihmisillekin. Kissasi saa varmaan hellää huolenpitoa sinulta.
  Luin RaijaAnnikin kommentin ja olen samaa mieltä, blogimaailma on kovin hiljentynyt. Porukka varmaan siirtynyt faceen, instaan, twitteriin jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instassa voi hakea niin helposti aiheesta kuin aiheesta julkaisuja, Itse katselen sieltä eläinvideoita. Harmi, että vaikuttaa blogimaailmaan. Kiitos kommentistasi ja upeasta blogistasi. .

   Poista

Luetuimmat : )